SİVİL İNİSİYATİF PLATFORMU ZİYARET EDİLDİ

Başkan Akyürek Sivil İnsiyatif platformunun faaliyetleri hakkında bilgi aldı
Sivil İnisiyatifi Platformu sosyal çalışmalara gerçekleştirmeye devam ediyor. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 34 üyeden oluşan Sivil İnisiyatifi Platformunu ziyaret etti. Başkan Osman Akyürek ve Meclis Üyesi Yener Balkaya Kemalpaşa Sivil İnisiyatifi Platformunu ziyaret ederek Başkan Sedat Sonbayı makamında ziyaret etti.
Kemalpaşa’nın ticari potansiyeli, sınır bağlantısı ve turizmi hakkında sohbet edildi.
“’İlçede bulunan en aktif sivil toplum kuruluşuyuz” diyen Başkan Sonbay,” Yönetim kurulumuz 3 yıldır bir arada ve platformumuzda 34 üyemiz bulunmaktadır. Çeşitli sosyal çalışmalarımız var bunlardan bazıları çeşitli okullarda parke yapımı, Ramazan ayı gıda paketleri dağıtımı,46 öğrenciye öğrenim bursu veriyoruz ayrıca 20 kişinin istihdam edilmesini sağladık.”Dedi.
Başkan Akyürek platformun faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirterek Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kemalpaşa için her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
Sedat Başar